Toast met plattekaas en gegrilde courgette
Toast met plattekaas en gegrilde courgette

Toast met plattekaas en gegrilde courgette

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 220 kcal
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 27 g
Suiker 8.1 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de courgette in lange repen met een dunschiller.

  4. Kruid de plattekaas met zwarte peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een (grill)pan en bak de courgetterepen 2 min. aan beide kanten.

  7. Rooster ondertussen het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.

  8. Besmeer de sneetjes toastbrood met de plattekaas en beleg met de gegrilde courgette en plukjes tuinkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de courgette in lange repen met een dunschiller.

  4. Kruid de plattekaas met zwarte peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een (grill)pan en bak de courgetterepen 2 min. aan beide kanten.

  7. Rooster ondertussen het toastbrood in een broodrooster of onder de ovengrill.

  8. Besmeer de sneetjes toastbrood met de plattekaas en beleg met de gegrilde courgette en plukjes tuinkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 220 kcal
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 27 g
Suiker 8.1 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal