Toast met roerei en grijze garnalen
Toast met roerei en grijze garnalen

Toast met roerei en grijze garnalen

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 314 kcal
Vet 19.4 g
Koolhydraat 17.3 g
Eiwit 17.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn (u hebt 4 eetl. nodig) en meng de helft met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork (ze mogen niet schuimen).

  4. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en giet er in een straaltje de eieren bij. Roer voortdurend (zoals in stap 3 en 4 hierboven).

  5. Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de Griekse yoghurt. Verdeel er het roerei over. Bestrooi met de garnalen en de rest van het fijngesnipperde bieslook.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn (u hebt 4 eetl. nodig) en meng de helft met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork (ze mogen niet schuimen).

  4. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en giet er in een straaltje de eieren bij. Roer voortdurend (zoals in stap 3 en 4 hierboven).

  5. Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de Griekse yoghurt. Verdeel er het roerei over. Bestrooi met de garnalen en de rest van het fijngesnipperde bieslook.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 314 kcal
Vet 19.4 g
Koolhydraat 17.3 g
Eiwit 17.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn L'Enclos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie Chablis A.O.P. 'La Jouchère' - Michel Laroche

Bekijk het recept digitaal