- Bewaar

- Bewaar
Toast met roerei en grijze garnalen
Onze drankensuggesties
Wijn L'Enclos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie Chablis A.O.P. 'La Jouchère' - Michel Laroche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn (u hebt 4 eetl. nodig) en meng de helft met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork (ze mogen niet schuimen).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en giet er in een straaltje de eieren bij. Roer voortdurend (zoals in stap 3 en 4 hierboven).
-
Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de Griekse yoghurt. Verdeel er het roerei over. Bestrooi met de garnalen en de rest van het fijngesnipperde bieslook.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Enclos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie Chablis A.O.P. 'La Jouchère' - Michel Laroche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook fijn (u hebt 4 eetl. nodig) en meng de helft met de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork (ze mogen niet schuimen).
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en giet er in een straaltje de eieren bij. Roer voortdurend (zoals in stap 3 en 4 hierboven).
-
Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de Griekse yoghurt. Verdeel er het roerei over. Bestrooi met de garnalen en de rest van het fijngesnipperde bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Enclos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie Chablis A.O.P. 'La Jouchère' - Michel Laroche