- Bewaar

- Bewaar
Toast met spek en eieren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote braadpan en bak de spekblokjes gedurende 3 à 4 min.
-
Klop de eieren los met een vork en meng er de geraspte kaas onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Giet het eiermengsel over het spek en laat ± 5 min. gaar worden op een matig vuur. Draai de omelet om en bak nog even.
-
Toast het brood in een broodrooster of onder de grill van de oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de omelet in 4 en leg op het geroosterde brood.
Variant Vervang de spekblokjes door 1 fijngesnipperde sjalot en 1 tomaat in blokjes. Kruid met Italiaanse kruiden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote braadpan en bak de spekblokjes gedurende 3 à 4 min.
-
Klop de eieren los met een vork en meng er de geraspte kaas onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Giet het eiermengsel over het spek en laat ± 5 min. gaar worden op een matig vuur. Draai de omelet om en bak nog even.
-
Toast het brood in een broodrooster of onder de grill van de oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de omelet in 4 en leg op het geroosterde brood.
Variant Vervang de spekblokjes door 1 fijngesnipperde sjalot en 1 tomaat in blokjes. Kruid met Italiaanse kruiden.