Toast met tonijn en perzik
Toast met tonijn en perzik

Toast met tonijn en perzik

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 431 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 41.7 g
Eiwit 26.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.

  4. Snij de perziken in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.

  7. Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.

  8. Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.

  4. Snij de perziken in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.

  7. Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.

  8. Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 431 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 41.7 g
Eiwit 26.2 g

Bekijk het recept digitaal