- Bewaar

- Bewaar
Toast met tonijn en perzik
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.
-
Snij de perziken in reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
-
Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.
-
Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.
-
Snij de perziken in reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
-
Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.
-
Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.