- Bewaar

- Bewaar
Toast met zeevruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de korst van de sneetjes brood en snij in een vierkant of cirkel.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Strijk het brood in met de olijfolie, leg op een bakplaat en schuif 8 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit 2 eetl. boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Laat even drogen en giet er al roerend de visbouillon bij tot u een gladde saus bekomt.
-
Roer er de room en de ouzo onder en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Voeg de zeevruchten toe en laat alles opwarmen.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een toastje en verdeel er de zeevruchten over. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. U kan het bord versieren met een blaadje sla, een schijfje tomaat en een sneetje citroen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de korst van de sneetjes brood en snij in een vierkant of cirkel.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Strijk het brood in met de olijfolie, leg op een bakplaat en schuif 8 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit 2 eetl. boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Laat even drogen en giet er al roerend de visbouillon bij tot u een gladde saus bekomt.
-
Roer er de room en de ouzo onder en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Voeg de zeevruchten toe en laat alles opwarmen.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een toastje en verdeel er de zeevruchten over. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. U kan het bord versieren met een blaadje sla, een schijfje tomaat en een sneetje citroen.