Toastje met coppa en hummus
Toastje met coppa en hummus

Toastje met coppa en hummus

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 85 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 3.3 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snipper fijn.

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Bereiding:
  5. Doe de uitgelekte kikkererwten, de fijngesnipperde paprika, het gepelde knoflook en de peterselie in een hoge maatbeker. Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij en mix tot een gladde mousse. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Doe de hummus in een spuitzak.

  6. Leg 1 sneetje coppa op elk toastje en spuit er een roosje hummus op. Werk de toastjes af met een kwartje kerstomaat.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snipper fijn.

  3. Snij de kerstomaten in 4.

  4. Bereiding:
  5. Doe de uitgelekte kikkererwten, de fijngesnipperde paprika, het gepelde knoflook en de peterselie in een hoge maatbeker. Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij en mix tot een gladde mousse. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Doe de hummus in een spuitzak.

  6. Leg 1 sneetje coppa op elk toastje en spuit er een roosje hummus op. Werk de toastjes af met een kwartje kerstomaat.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 85 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 3.3 g
Eiwit 2.6 g

Bekijk het recept digitaal