Toastje varkensgebraad
Toastje varkensgebraad

Toastje varkensgebraad

Aperitiefhapje
24 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ansjovisfilet in de lengte in 2.

  3. Verwijder de pitten uit de tomaat en snij in kleine blokjes.

  4. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  5. Rooster het toastbrood in een broodrooster en snij de sneden in 4 gelijke stukken (verwijder de korsten).

  6. Bereiding:
  7. Meng de tomaat, het knoflook en de peterselie en kruid met peper en zout.

  8. Leg op elke sneetje varkensgebraad een reepje ansjovis en een beetje tomatenmengeling. Rol het sneetje op en snij in de lengte in 2.

  9. Besprenkel de toasts lichtjes met olijfolie en leg er een rolletje varkensvlees op. Hou alles samen met een cocktailprikker.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ansjovisfilet in de lengte in 2.

  3. Verwijder de pitten uit de tomaat en snij in kleine blokjes.

  4. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  5. Rooster het toastbrood in een broodrooster en snij de sneden in 4 gelijke stukken (verwijder de korsten).

  6. Bereiding:
  7. Meng de tomaat, het knoflook en de peterselie en kruid met peper en zout.

  8. Leg op elke sneetje varkensgebraad een reepje ansjovis en een beetje tomatenmengeling. Rol het sneetje op en snij in de lengte in 2.

  9. Besprenkel de toasts lichtjes met olijfolie en leg er een rolletje varkensvlees op. Hou alles samen met een cocktailprikker.

Bekijk het recept digitaal