- Bewaar

- Bewaar
Toastje varkensgebraad
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ansjovisfilet in de lengte in 2.
-
Verwijder de pitten uit de tomaat en snij in kleine blokjes.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Rooster het toastbrood in een broodrooster en snij de sneden in 4 gelijke stukken (verwijder de korsten).
-
Bereiding:
-
Meng de tomaat, het knoflook en de peterselie en kruid met peper en zout.
-
Leg op elke sneetje varkensgebraad een reepje ansjovis en een beetje tomatenmengeling. Rol het sneetje op en snij in de lengte in 2.
-
Besprenkel de toasts lichtjes met olijfolie en leg er een rolletje varkensvlees op. Hou alles samen met een cocktailprikker.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ansjovisfilet in de lengte in 2.
-
Verwijder de pitten uit de tomaat en snij in kleine blokjes.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Rooster het toastbrood in een broodrooster en snij de sneden in 4 gelijke stukken (verwijder de korsten).
-
Bereiding:
-
Meng de tomaat, het knoflook en de peterselie en kruid met peper en zout.
-
Leg op elke sneetje varkensgebraad een reepje ansjovis en een beetje tomatenmengeling. Rol het sneetje op en snij in de lengte in 2.
-
Besprenkel de toasts lichtjes met olijfolie en leg er een rolletje varkensvlees op. Hou alles samen met een cocktailprikker.