- Bewaar

- Bewaar
Toastjes met duo van pastei en veenbessen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de diepgevroren veenbessen in een steelpan met 3 el water en de suiker 10 à 15 min. op een zacht vuur.
-
Snij intussen de vijgen in de lengte in 4 en daarna in plakjes. Meng er de veldsla (bekijk op de verpakking of die gewassen moet worden), de pompoenpitten, de honing en de olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij elk sneetje peperkoek in 2 driehoekjes en besmeer met de everzwijnenpastei. Rooster het rozijnenbrood in de broodrooster en snij elk sneetje in 2 driehoekjes. Besmeer met de eendenpastei.
-
Verdeel de salade over de borden en leg er telkens 2 toastjes van elke soort op. Trek de blaadjes van de takjes tijm en bestrooi er de toastjes mee. Werk af met de veenbessencompote.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de diepgevroren veenbessen in een steelpan met 3 el water en de suiker 10 à 15 min. op een zacht vuur.
-
Snij intussen de vijgen in de lengte in 4 en daarna in plakjes. Meng er de veldsla (bekijk op de verpakking of die gewassen moet worden), de pompoenpitten, de honing en de olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij elk sneetje peperkoek in 2 driehoekjes en besmeer met de everzwijnenpastei. Rooster het rozijnenbrood in de broodrooster en snij elk sneetje in 2 driehoekjes. Besmeer met de eendenpastei.
-
Verdeel de salade over de borden en leg er telkens 2 toastjes van elke soort op. Trek de blaadjes van de takjes tijm en bestrooi er de toastjes mee. Werk af met de veenbessencompote.