Tofoe met bloemkool en zoete aardappel
Tofoe met bloemkool en zoete aardappel

Tofoe met bloemkool en zoete aardappel

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool en de tofoe in gelijke stukjes.

  4. Schil de zoete aardappelen en snij in gelijke stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de zoete aardappel samen met de bloemkool en de tofoe 15 min. gaar in een bodempje water.

  7. Mix fijn en meng er de plantaardige olie en de kokosmelk onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool en de tofoe in gelijke stukjes.

  4. Schil de zoete aardappelen en snij in gelijke stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de zoete aardappel samen met de bloemkool en de tofoe 15 min. gaar in een bodempje water.

  7. Mix fijn en meng er de plantaardige olie en de kokosmelk onder.

Bekijk het recept digitaal