- Bewaar

- Bewaar
Tofu in papillot met lentegroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak. Wijn Domaine des Aspras `Terre Nature' A.C. Côtes de Provence Wijn Op Domaine des Aspras worden de druiven voor deze rosé (grenache en cinsault) biologisch geteeld en gevinifieerd. Het resultaat is een heerlijke rosé met een stralend zalmroze kleur. Geur en smaak zijn levendig en verfrissend.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snij de tofu in blokjes van ± 1 cm. Neem een grote ronde kom en doe er 3 eetl. sojasaus, 1/2 koffiel. kerriepoeder, peper en enkele druppels tabasco in. Leg er de blokjes tofu in en schep ze voorzichtig om zodat alle blokjes doordrenkt zijn van de marinade. Laat ± 30 min. rusten in de koelkast.
-
Snij de groenten in fijne ringen en meng ze onder de tofublokjes. Voeg er de koriander bij. Leg 4 vellen aluminiumfolie van 50 cm op tafel en verdeel er de tofu over. Plooi de zijkanten goed dicht. Leg er nog een nootje boter op en bestrooi met fijngehakte peterselie en peper. Plooi de bovenkant goed dicht op 15 tot 20 cm hoogte.
-
Schuif de papillotten in een voorverwarmde oven op 200 °C gedurende 15 min.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een half opengeplooide papillot met enkele aardappelen, bestrooid met peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak. Wijn Domaine des Aspras `Terre Nature' A.C. Côtes de Provence Wijn Op Domaine des Aspras worden de druiven voor deze rosé (grenache en cinsault) biologisch geteeld en gevinifieerd. Het resultaat is een heerlijke rosé met een stralend zalmroze kleur. Geur en smaak zijn levendig en verfrissend.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snij de tofu in blokjes van ± 1 cm. Neem een grote ronde kom en doe er 3 eetl. sojasaus, 1/2 koffiel. kerriepoeder, peper en enkele druppels tabasco in. Leg er de blokjes tofu in en schep ze voorzichtig om zodat alle blokjes doordrenkt zijn van de marinade. Laat ± 30 min. rusten in de koelkast.
-
Snij de groenten in fijne ringen en meng ze onder de tofublokjes. Voeg er de koriander bij. Leg 4 vellen aluminiumfolie van 50 cm op tafel en verdeel er de tofu over. Plooi de zijkanten goed dicht. Leg er nog een nootje boter op en bestrooi met fijngehakte peterselie en peper. Plooi de bovenkant goed dicht op 15 tot 20 cm hoogte.
-
Schuif de papillotten in een voorverwarmde oven op 200 °C gedurende 15 min.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een half opengeplooide papillot met enkele aardappelen, bestrooid met peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Uitstekende cru uit Beaujolais met een charmant boeket van de gamaydruif (klein rood fruit) en een pittige en fruitige smaak. Wijn Domaine des Aspras `Terre Nature' A.C. Côtes de Provence Wijn Op Domaine des Aspras worden de druiven voor deze rosé (grenache en cinsault) biologisch geteeld en gevinifieerd. Het resultaat is een heerlijke rosé met een stralend zalmroze kleur. Geur en smaak zijn levendig en verfrissend.