Tomaat-tonijn
Tomaat-tonijn

Tomaat-tonijn

10 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 36 kcal
Vet 1.6 g
Koolhydraat 1.5 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten in 2, hol uit en laat omgekeerd uitlekken.

  3. Laat de tonijn uitlekken en plet grof met een vork.

  4. Bereiding:
  5. Meng de geplette tonijn met de gemarineerde tomatenstukjes. Vul de uitgeholde tomaten op met de mengeling.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten in 2, hol uit en laat omgekeerd uitlekken.

  3. Laat de tonijn uitlekken en plet grof met een vork.

  4. Bereiding:
  5. Meng de geplette tonijn met de gemarineerde tomatenstukjes. Vul de uitgeholde tomaten op met de mengeling.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 36 kcal
Vet 1.6 g
Koolhydraat 1.5 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal