In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en haal er de pitjes uit.
Mix het vruchtvlees van de tomaten fijn samen met de helft van het rivierkreeftenvlees en 1 à 2 eetl. zure room.
Snij de rest van het rivierkreeftenvlees in kleine stukjes en de halfgedroogde tomaatjes in reepjes. Schep door de mousse en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de mousse over aperitiefglaasjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en haal er de pitjes uit.
Mix het vruchtvlees van de tomaten fijn samen met de helft van het rivierkreeftenvlees en 1 à 2 eetl. zure room.
Snij de rest van het rivierkreeftenvlees in kleine stukjes en de halfgedroogde tomaatjes in reepjes. Schep door de mousse en breng op smaak met peper en zout.