- Bewaar

- Bewaar
Tomatenslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers de citroen.
-
Trek de kroontjes van de tomaten en snij elke tomaat in 8 partjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij het pepertje in de lengte in 2 en verwijder de pitjes. Snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn en snij de ui in fijne ringen.
-
Meng de tomaten met het pepertje, de ui, het knoflook en het bieslook.
-
Meng er het citroensap en de olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zeezout. Zet koel weg tot gebruik.
Varieer gerust met de kruiden: vervang het bieslook door bv. basilicum, koriander, peterselie …
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers de citroen.
-
Trek de kroontjes van de tomaten en snij elke tomaat in 8 partjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij het pepertje in de lengte in 2 en verwijder de pitjes. Snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn en snij de ui in fijne ringen.
-
Meng de tomaten met het pepertje, de ui, het knoflook en het bieslook.
-
Meng er het citroensap en de olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zeezout. Zet koel weg tot gebruik.
Varieer gerust met de kruiden: vervang het bieslook door bv. basilicum, koriander, peterselie …