- Bewaar

- Bewaar
Tomatenslaatje met artisjok en mozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten in flinterdunne schijven en verdeel over een grote schotel.
-
Spoel de kappertjes onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de artisjokharten in 4 of 6 stukken naargelang van de dikte en halveer de mozzarellabolletjes. Verdeel samen met de kappertjes en de kaasschilfers over de tomaten.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snipper het knoflook fijn en snij de sneetjes brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de blokjes brood toe en bak goudbruin. Kruid met peper en zout en strooi samen met de pijnboompitten over het tomatenslaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de tomaten in flinterdunne schijven en verdeel over een grote schotel.
-
Spoel de kappertjes onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de artisjokharten in 4 of 6 stukken naargelang van de dikte en halveer de mozzarellabolletjes. Verdeel samen met de kappertjes en de kaasschilfers over de tomaten.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snipper het knoflook fijn en snij de sneetjes brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de blokjes brood toe en bak goudbruin. Kruid met peper en zout en strooi samen met de pijnboompitten over het tomatenslaatje.