- Bewaar

- Bewaar
Tomatenslaatje met burrata
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 2.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Snij de burrata in stukjes.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de tomaten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de bladsla met de rucola, de fijngesnipperde uien het basilicum.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de witte balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Meng onder de salade.
-
Verdeel de gegrilde tomaten en de burrata over de salade. Bestrooi met de pitten uit de verpakking van de salade.
Lekker bij kip, worstjes of côte à l'os op de BBQ.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 2.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Snij de burrata in stukjes.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de tomaten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de bladsla met de rucola, de fijngesnipperde uien het basilicum.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de witte balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Meng onder de salade.
-
Verdeel de gegrilde tomaten en de burrata over de salade. Bestrooi met de pitten uit de verpakking van de salade.
Lekker bij kip, worstjes of côte à l'os op de BBQ.