- Bewaar

- Bewaar
Tomatensoep voor de hele troep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de chorizo in 40 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de diepgevroren groenten 4 à 5 min. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Voeg de tomatenstukjes en -puree toe en overgiet met de kippenbouillon. Meng goed en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg na 10 min. de vermicelli toe. Voeg nog een scheutje water of bouillon toe als de soep te dik is. Kruid met peper en zout.
-
Doe er de schijfjes chorizo bij.
-
Afwerking:
-
Serveer in kommetjes en geef er eventueel brood bij.
Veggie-versie: vervang de chorizo door witte bonen en de kippenbouillon door groentebouillon.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de chorizo in 40 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de diepgevroren groenten 4 à 5 min. Bestrooi met de bloem en meng goed.
-
Voeg de tomatenstukjes en -puree toe en overgiet met de kippenbouillon. Meng goed en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg na 10 min. de vermicelli toe. Voeg nog een scheutje water of bouillon toe als de soep te dik is. Kruid met peper en zout.
-
Doe er de schijfjes chorizo bij.
-
Afwerking:
-
Serveer in kommetjes en geef er eventueel brood bij.
Veggie-versie: vervang de chorizo door witte bonen en de kippenbouillon door groentebouillon.