- Bewaar

- Bewaar
Tong-zalmrolletjes op bed van tagliatelle en paprika
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer om. Laat 3 min. koken.
-
Voeg de tagliatelle toe en laat nog gedurende 8 à 10 min. koken. Giet af. Roer er voorzichtig 1 eetl. boter door. Kruid naar smaak met een weinig peper.
-
Intussen hebt u ook de vis klaargemaakt: smelt 1 eetl. boter in een brede pan. Schik er de tong-zalmrolletjes naast elkaar in en giet er 1,5 dl droge witte wijn bij. Kruid met peper en zout en dek af.
-
Laat op een zacht vuur gedurende 12 à 15 min. gaar worden. Tussenin de tong-zalmrolletjes voorzichtig omdraaien.
-
Als ze gaar zijn, haalt u ze uit de pan. Zet het vuur hoger en laat het kookvocht tot de helft inkoken. Voeg 2 dl lichte room en 1 eetl. tomatenpuree toe. Laat gedurende 2 min. goed doorkoken en bind met sausbinder tot een lichtgebonden saus. Werk af met 1 eetl. dragon en peper en zout naar smaak.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een bedje van tagliatelle en paprika en plaats er twee tong-zalmrolletjes bovenop. Lepel er wat saus over en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer om. Laat 3 min. koken.
-
Voeg de tagliatelle toe en laat nog gedurende 8 à 10 min. koken. Giet af. Roer er voorzichtig 1 eetl. boter door. Kruid naar smaak met een weinig peper.
-
Intussen hebt u ook de vis klaargemaakt: smelt 1 eetl. boter in een brede pan. Schik er de tong-zalmrolletjes naast elkaar in en giet er 1,5 dl droge witte wijn bij. Kruid met peper en zout en dek af.
-
Laat op een zacht vuur gedurende 12 à 15 min. gaar worden. Tussenin de tong-zalmrolletjes voorzichtig omdraaien.
-
Als ze gaar zijn, haalt u ze uit de pan. Zet het vuur hoger en laat het kookvocht tot de helft inkoken. Voeg 2 dl lichte room en 1 eetl. tomatenpuree toe. Laat gedurende 2 min. goed doorkoken en bind met sausbinder tot een lichtgebonden saus. Werk af met 1 eetl. dragon en peper en zout naar smaak.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een bedje van tagliatelle en paprika en plaats er twee tong-zalmrolletjes bovenop. Lepel er wat saus over en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape Wijn Vina Tarapaca Sauvignon Chili Wijn Geurige en fruitige Chileense witte wijn, voorzien van een opwekkende frisheid.