- Bewaar

- Bewaar
Tonijn-aardappelslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Meng de mayonaise met het citroensap.
-
Bereiding:
-
Breng wat water aan de kook, samen met het groentebouillonblokje, en kook de aardappelblokjes in 15 min. gaar.
-
Meng alle ingrediënten, behalve de peterselie, door elkaar. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snij de radijzen in schijfjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Meng de mayonaise met het citroensap.
-
Bereiding:
-
Breng wat water aan de kook, samen met het groentebouillonblokje, en kook de aardappelblokjes in 15 min. gaar.
-
Meng alle ingrediënten, behalve de peterselie, door elkaar. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.