Tonijn-aardappelslaatje
Tonijn-aardappelslaatje

Tonijn-aardappelslaatje

30 min.
Aperitiefhapje
7 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 240 kcal
Vet 18.3 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 11.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes.

  3. Schil de aardappelen en snij in blokjes.

  4. Snij de radijzen in schijfjes.

  5. Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.

  6. Meng de mayonaise met het citroensap.

  7. Bereiding:
  8. Breng wat water aan de kook, samen met het groentebouillonblokje, en kook de aardappelblokjes in 15 min. gaar.

  9. Meng alle ingrediënten, behalve de peterselie, door elkaar. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes.

  3. Schil de aardappelen en snij in blokjes.

  4. Snij de radijzen in schijfjes.

  5. Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.

  6. Meng de mayonaise met het citroensap.

  7. Bereiding:
  8. Breng wat water aan de kook, samen met het groentebouillonblokje, en kook de aardappelblokjes in 15 min. gaar.

  9. Meng alle ingrediënten, behalve de peterselie, door elkaar. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 240 kcal
Vet 18.3 g
Koolhydraat 7 g
Eiwit 11.8 g

Bekijk het recept digitaal