- Bewaar

- Bewaar
Tonijnsteak op Japanse wijze en quinoa met venkel
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave de Buxy Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Maak de quinoa klaar (instructies: zie verpakking).
-
Snij intussen de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Verwijder het buitenste blad en hou wat venkelgroen apart voor de afwerking. Snij de rest in fijne blokjes.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de venkelblokjes 2 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou apart.
-
Bestrijk de tonijnsteaks aan 1 kant met de wasabipasta en bestrooi met de panko. Druk lichtjes aan.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan op een middelhoog vuur. Bak de tonijnsteaks 1 min. op de pankokant. Draai om en bak nog 1 min. aan de andere kant.
-
Meng de venkel samen met de rest van de olijfolie onder de quinoa.
-
Werk de borden af met venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave de Buxy Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Maak de quinoa klaar (instructies: zie verpakking).
-
Snij intussen de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Verwijder het buitenste blad en hou wat venkelgroen apart voor de afwerking. Snij de rest in fijne blokjes.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de venkelblokjes 2 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou apart.
-
Bestrijk de tonijnsteaks aan 1 kant met de wasabipasta en bestrooi met de panko. Druk lichtjes aan.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in dezelfde pan op een middelhoog vuur. Bak de tonijnsteaks 1 min. op de pankokant. Draai om en bak nog 1 min. aan de andere kant.
-
Meng de venkel samen met de rest van de olijfolie onder de quinoa.
-
Werk de borden af met venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave de Buxy Bier Jack’s Precious IPA Blond bier