- Bewaar

- Bewaar
Tonijnsteaks met balsamicoboontjes
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Bier Cornet Oaked Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 35 min.
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de uien in fijne ringen. Verwijder de uiteinden van de boontjes.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als je ze 10 sec. in kokend water dompelt). Verwijder de pitjes en snij de tomaten in blokjes.
-
Kook de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de uiringen glazig. Voeg de tomatenblokjes, de bruine suiker, de balsamicoazijn en de helft van de tijm toe en laat 2 min. sudderen.
-
Voeg de prinsessenbonen toe en laat even mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een (grill)pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper, zout en de rest van de tijm.
-
Verdeel de balsamicoboontjes over de borden en leg er een tonijnsteak bovenop. Serveer met de rijst.
Op de barbecue
Bak de tonijnsteak 1 à 2 min. aan elke kant op de hete barbecue.
Rijstmengeling
De rijstmengeling van Boni Selection Bio is een heerlijke mix van basmatirijst, rode en wilde rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Bier Cornet Oaked Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 35 min.
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de uien in fijne ringen. Verwijder de uiteinden van de boontjes.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als je ze 10 sec. in kokend water dompelt). Verwijder de pitjes en snij de tomaten in blokjes.
-
Kook de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de uiringen glazig. Voeg de tomatenblokjes, de bruine suiker, de balsamicoazijn en de helft van de tijm toe en laat 2 min. sudderen.
-
Voeg de prinsessenbonen toe en laat even mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een (grill)pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper, zout en de rest van de tijm.
-
Verdeel de balsamicoboontjes over de borden en leg er een tonijnsteak bovenop. Serveer met de rijst.
Op de barbecue
Bak de tonijnsteak 1 à 2 min. aan elke kant op de hete barbecue.
Rijstmengeling
De rijstmengeling van Boni Selection Bio is een heerlijke mix van basmatirijst, rode en wilde rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Chardonnay-Sémillon Australië Bier Cornet Oaked Sterk blond bier