Tonijnwrap
Tonijnwrap

Tonijnwrap

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 470 kcal
Vet 28.3 g
Koolhydraat 34.8 g
Eiwit 21.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaatjes in 4.

  3. Snij de rucola fijn.

  4. Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in repen en besprenkel met citroensap.

  5. Bereiding:
  6. Meng de mayonaise met de mosterd en kruid met peper en zout. Roer onder de uitgelekte tonijn en prak met een vork.

  7. Meng dit met de rucola, de avocado en de cocktailtomaten.

  8. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul op met de tonijnvulling.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tapastomaatjes in 4.

  3. Snij de rucola fijn.

  4. Schil de avocado en verwijder de pit. Snij in repen en besprenkel met citroensap.

  5. Bereiding:
  6. Meng de mayonaise met de mosterd en kruid met peper en zout. Roer onder de uitgelekte tonijn en prak met een vork.

  7. Meng dit met de rucola, de avocado en de cocktailtomaten.

  8. Verwarm de wraps even (30 sec. in de microgolfoven) en vul op met de tonijnvulling.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 470 kcal
Vet 28.3 g
Koolhydraat 34.8 g
Eiwit 21.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Trebbiano d'Abruzzo Farnese Italië Droge witte wijn met een mooie gele kleur. De trebbianodruif geeft aroma's van room, bloemetjes en een fijne limoentoets. Ronde, vrij krachtige wijn, met stevige afdronk.

Bekijk het recept digitaal