- Bewaar

- Bewaar
Torentje van gegrilde zomergroenten en halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halloumi in 8 sneetjes.
-
Snij de tomaten in 8 schijfjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Scheur de basilicumblaadjes en hak de korianderblaadjes fijn. Meng met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Maak krullen van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote grillpan en bak de aubergine- en de courgetteschijfjes. Doe dat in verschillende keren en voeg bij elke bakbeurt een beetje olijfolie toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kruid de sneetjes halloumi met zwarte peper. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de halloumi goudbruin.
-
Verdeel de rucola over de borden.
-
Maak een torentje met 2 schijfjes tomaat, 2 schijfjes aubergine, 2 schijfjes courgette en 2 sneetjes halloumi. Steek eventueel vast met een prikkertje. Maak zo 4 torentjes en leg op de rucola.
-
Afwerking:
-
Werk af met de kruidenolie en de pecorinokrullen. Serveer met een stukje (stok)brood.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halloumi in 8 sneetjes.
-
Snij de tomaten in 8 schijfjes.
-
Snij de ongeschilde courgette en de aubergine in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Scheur de basilicumblaadjes en hak de korianderblaadjes fijn. Meng met de extra vierge olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Maak krullen van de pecorino met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote grillpan en bak de aubergine- en de courgetteschijfjes. Doe dat in verschillende keren en voeg bij elke bakbeurt een beetje olijfolie toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kruid de sneetjes halloumi met zwarte peper. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de halloumi goudbruin.
-
Verdeel de rucola over de borden.
-
Maak een torentje met 2 schijfjes tomaat, 2 schijfjes aubergine, 2 schijfjes courgette en 2 sneetjes halloumi. Steek eventueel vast met een prikkertje. Maak zo 4 torentjes en leg op de rucola.
-
Afwerking:
-
Werk af met de kruidenolie en de pecorinokrullen. Serveer met een stukje (stok)brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië