- Bewaar

- Bewaar
Tortellini in bierbouillon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de grove stelen van de waterkers.
-
Snij de champignons in 4.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot samen met de preiringen 5 min.
-
Voeg de champignons toe en bak nog 2 min. Besprenkel met het citroensap.
-
Overgiet met de kippenbouillon en het bier en laat 5 min. koken.
-
Voeg de tortellini toe en laat gaar worden (kooktijd: zie verpakking). Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tortellini over de borden en giet er de bierbouillon met de groentjes over. Garneer met enkele blaadjes waterkers.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de grove stelen van de waterkers.
-
Snij de champignons in 4.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot samen met de preiringen 5 min.
-
Voeg de champignons toe en bak nog 2 min. Besprenkel met het citroensap.
-
Overgiet met de kippenbouillon en het bier en laat 5 min. koken.
-
Voeg de tortellini toe en laat gaar worden (kooktijd: zie verpakking). Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tortellini over de borden en giet er de bierbouillon met de groentjes over. Garneer met enkele blaadjes waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier