Tortellini met ham en erwten
Tortellini met ham en erwten

Tortellini met ham en erwten

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Kook de tortellini samen met de diepgevroren erwten in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking).

  3. 2 Rasp ondertussen de parmezaan en snij de mozzarella in stukjes.

  4. 3 Smelt de boter in een steelpannetje en roer er de bloem onder met een klopper. Laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat pruttelen tot een gebonden saus. Kruid lichtjes met peper en laat er de kazen in smelten.

  5. 4 Giet de bechamelsaus over de tortellini en erwten. Meng goed en prak grof met een vork.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Kook de tortellini samen met de diepgevroren erwten in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking).

  3. 2 Rasp ondertussen de parmezaan en snij de mozzarella in stukjes.

  4. 3 Smelt de boter in een steelpannetje en roer er de bloem onder met een klopper. Laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat pruttelen tot een gebonden saus. Kruid lichtjes met peper en laat er de kazen in smelten.

  5. 4 Giet de bechamelsaus over de tortellini en erwten. Meng goed en prak grof met een vork.

Bekijk het recept digitaal