- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met zalm, zeevruchten en pecorino
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gavi D.O.C.G. 'Palás' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel dunne reepjes van 2 à 3 cm.
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe en laat 3 min. bakken, voeg dan de champignons toe en laat nog 3 min. bakken. Smelt de spinazie in het mengsel.
-
Voeg de room, de zalm en de zeevruchten toe en verwarm nog 5 min. op een laag vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook intussen de tortellini in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de kookpot.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de borden met geraspte pecorino.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gavi D.O.C.G. 'Palás' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel dunne reepjes van 2 à 3 cm.
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de venkel toe en laat 3 min. bakken, voeg dan de champignons toe en laat nog 3 min. bakken. Smelt de spinazie in het mengsel.
-
Voeg de room, de zalm en de zeevruchten toe en verwarm nog 5 min. op een laag vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook intussen de tortellini in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de kookpot.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de borden met geraspte pecorino.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gavi D.O.C.G. 'Palás' Michele Chiarlo Piemonte - Italië