Tortilla
Tortilla

Tortilla

1 u.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 2.1 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de ui fijn, snij de aardappel en de wortel in gelijke blokjes van 1/2 cm en snij de boontjes in twee of drie. Bak de ui glazig in 3 eetl. olijfolie en voeg aardappel en wortel toe. Laat 10 min. bakken op zacht vuur, doe er de boontjes bij en laat nog 5 min. al roerende bakken. Klop de eieren los in een kommetje en kruid met het bieslook, peper en zout. Giet de eieren al roerende over de groenten en laat 20 min. garen op een heel zacht vuurtje. Draai om in de pan (met een bord) en laat nog 20 min. zachtjes bakken. Laat afkoelen in de koelkast en snij in porties.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de ui fijn, snij de aardappel en de wortel in gelijke blokjes van 1/2 cm en snij de boontjes in twee of drie. Bak de ui glazig in 3 eetl. olijfolie en voeg aardappel en wortel toe. Laat 10 min. bakken op zacht vuur, doe er de boontjes bij en laat nog 5 min. al roerende bakken. Klop de eieren los in een kommetje en kruid met het bieslook, peper en zout. Giet de eieren al roerende over de groenten en laat 20 min. garen op een heel zacht vuurtje. Draai om in de pan (met een bord) en laat nog 20 min. zachtjes bakken. Laat afkoelen in de koelkast en snij in porties.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 2.1 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal