- Bewaar

- Bewaar
Tortilla met 3 kazen en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Cono Sur - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij verse broccoli in roosjes en kook ze 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water tot ze net gaar zijn (ze mogen nog lichtjes krokant zijn). Kook diepgevroren broccoliroosjes 4 min. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Snij intussen de cheddar en de blauwgeaderde kaas in kleine blokjes. Verkruimel de geitenkaas.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en voeg al roerend de room, de tijm, de marjolein, het paprikapoeder en het fijngesnipperde bieslook toe. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie op een zacht vuur in een grote braadpan met antiaanbaklaag. Giet er het eiermengsel in en verdeel er de gekookte broccoliroosjes en de kazen over.
-
Laat 12 min. bakken tot de kazen gesmolten en de eieren net gaar zijn.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met een groen slaatje en stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Cono Sur - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij verse broccoli in roosjes en kook ze 7 min. onafgedekt in lichtgezouten water tot ze net gaar zijn (ze mogen nog lichtjes krokant zijn). Kook diepgevroren broccoliroosjes 4 min. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Snij intussen de cheddar en de blauwgeaderde kaas in kleine blokjes. Verkruimel de geitenkaas.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en voeg al roerend de room, de tijm, de marjolein, het paprikapoeder en het fijngesnipperde bieslook toe. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie op een zacht vuur in een grote braadpan met antiaanbaklaag. Giet er het eiermengsel in en verdeel er de gekookte broccoliroosjes en de kazen over.
-
Laat 12 min. bakken tot de kazen gesmolten en de eieren net gaar zijn.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met een groen slaatje en stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Cono Sur - Chili