Tortillachips met avocado en tonijn
Tortillachips met avocado en tonijn

Tortillachips met avocado en tonijn

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 26 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork en besprenkel met het citroensap. Kruid met de wasabi, peper en zout.

  3. Doe telkens 1 koffiel. avocadocrème op de tortillachips.

  4. Maak de uitgelekte tonijn lichtjes los met een vork en leg telkens een stukje op de mousse. Werk af met de lompviseitjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork en besprenkel met het citroensap. Kruid met de wasabi, peper en zout.

  3. Doe telkens 1 koffiel. avocadocrème op de tortillachips.

  4. Maak de uitgelekte tonijn lichtjes los met een vork en leg telkens een stukje op de mousse. Werk af met de lompviseitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 26 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 1 g

Bekijk het recept digitaal