- Bewaar

- Bewaar
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Chianti D.O.C.G. Villa Sopita Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water). Snij het vruchtvlees in 4 of 6 stukken.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en oregano.
-
Bereiding:
-
Snij de mozzarella in fijne schijfjes.
-
Besprenkel elke varkensescalope met balsamicoazijn (1 eetl. voor de 4 escalopes). Kruid met peper en zout. Verdeel de schijfjes mozzarella over de escalopes, daarna de rucolablaadjes en de halfgedroogde kerstomaten. Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
-
Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de varkensrolletjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de stukken tomaat toe en breng op smaak met het blaadje laurier en de afgeritste blaadjes oregano en tijm. Giet er de wijn over en laat nog 10 min. gaar worden. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta, de pomodoresaus en de varkensrolletjes over de borden.
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Chianti D.O.C.G. Villa Sopita Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water). Snij het vruchtvlees in 4 of 6 stukken.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en oregano.
-
Bereiding:
-
Snij de mozzarella in fijne schijfjes.
-
Besprenkel elke varkensescalope met balsamicoazijn (1 eetl. voor de 4 escalopes). Kruid met peper en zout. Verdeel de schijfjes mozzarella over de escalopes, daarna de rucolablaadjes en de halfgedroogde kerstomaten. Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
-
Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de varkensrolletjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de stukken tomaat toe en breng op smaak met het blaadje laurier en de afgeritste blaadjes oregano en tijm. Giet er de wijn over en laat nog 10 min. gaar worden. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta, de pomodoresaus en de varkensrolletjes over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Sardegna - Italië Wijn Chianti D.O.C.G. Villa Sopita Toscana - Italië