- Bewaar

- Bewaar
Tournedos met bospaddenstoelen
Onze drankensuggesties
Wijn Château Tour de Pressac A.C. Saint-Emilion Grand Cru
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de diepgevroren bospaddenstoelen op een hevig vuur.
-
Laat nog 5 min. verder bakken op een zachter vuur.
-
Laat 2 eetl. boter goed heet worden in een braadpan en laat de tournedos aan beide zijden 2 min. korsten. Laat op een zachter vuur verder bakken naar wens. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan, zodat u er de fijngesnipperde sjalot en knoflook in kunt stoven. Giet er de rode wijn bij. Laat 2 à 3 min. inkoken, doe er de bospaddenstoelen bij en voeg ketchup en room toe. Laat verder inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Geef er kroketjes bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Tour de Pressac A.C. Saint-Emilion Grand Cru
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de diepgevroren bospaddenstoelen op een hevig vuur.
-
Laat nog 5 min. verder bakken op een zachter vuur.
-
Laat 2 eetl. boter goed heet worden in een braadpan en laat de tournedos aan beide zijden 2 min. korsten. Laat op een zachter vuur verder bakken naar wens. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan, zodat u er de fijngesnipperde sjalot en knoflook in kunt stoven. Giet er de rode wijn bij. Laat 2 à 3 min. inkoken, doe er de bospaddenstoelen bij en voeg ketchup en room toe. Laat verder inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Geef er kroketjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Tour de Pressac A.C. Saint-Emilion Grand Cru