- Bewaar

- Bewaar
Tournedos met winsterse salade en gebakken aardappelblokjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de gember en snipper samen met het teentje knoflook fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in lange repen.
-
Schil de wortelen en rasp grof.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter en de olijfolie in een braadpan en bak de tournedos 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met mixed pepper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en roerbak de aardappelblokjes 8 à 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de geraspte wortelen met het witloof. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de witloofsalade over de borden en schik er de partjes avocado op. Lepel er 1 eetl. Griekse yoghurt over en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met een tournedos en de gebakken aardappelblokjes.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de gember en snipper samen met het teentje knoflook fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in lange repen.
-
Schil de wortelen en rasp grof.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. boter en de olijfolie in een braadpan en bak de tournedos 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met mixed pepper en zout. Zet het vuur lager en laat eventueel nog verder garen naar smaak.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en roerbak de aardappelblokjes 8 à 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de geraspte wortelen met het witloof. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne partjes.
-
Afwerking:
-
Verdeel de witloofsalade over de borden en schik er de partjes avocado op. Lepel er 1 eetl. Griekse yoghurt over en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met een tournedos en de gebakken aardappelblokjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion