Trifle met bosvruchten
Trifle met bosvruchten

Trifle met bosvruchten

15 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 343 kcal
Vet 15.5 g
Koolhydraat 43.5 g
Eiwit 6.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en de vloeibare honing. Schep voorzichtig onder elkaar. Laat ontdooien.

  4. Bereiding:
  5. Verkruimel de madeirakoekjes over 4 hoge en vrij brede fluitglazen.

  6. Verdeel er gelijke porties bosvruchten en wat sap over.

  7. Klop de room stijf en schep er voorzichtig de crème anglaise onder.

  8. Verdeel de room over de glazen en zet minstens 4 u. in de koelkast.

  9. Rasp intussen de chocolade.

  10. Afwerking:
  11. Versier net voor het opdienen met de geraspte chocolade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en de vloeibare honing. Schep voorzichtig onder elkaar. Laat ontdooien.

  4. Bereiding:
  5. Verkruimel de madeirakoekjes over 4 hoge en vrij brede fluitglazen.

  6. Verdeel er gelijke porties bosvruchten en wat sap over.

  7. Klop de room stijf en schep er voorzichtig de crème anglaise onder.

  8. Verdeel de room over de glazen en zet minstens 4 u. in de koelkast.

  9. Rasp intussen de chocolade.

  10. Afwerking:
  11. Versier net voor het opdienen met de geraspte chocolade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 343 kcal
Vet 15.5 g
Koolhydraat 43.5 g
Eiwit 6.2 g

Bekijk het recept digitaal