- Bewaar

- Bewaar
Trifle met bosvruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en de vloeibare honing. Schep voorzichtig onder elkaar. Laat ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verkruimel de madeirakoekjes over 4 hoge en vrij brede fluitglazen.
-
Verdeel er gelijke porties bosvruchten en wat sap over.
-
Klop de room stijf en schep er voorzichtig de crème anglaise onder.
-
Verdeel de room over de glazen en zet minstens 4 u. in de koelkast.
-
Rasp intussen de chocolade.
-
Afwerking:
-
Versier net voor het opdienen met de geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en de vloeibare honing. Schep voorzichtig onder elkaar. Laat ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verkruimel de madeirakoekjes over 4 hoge en vrij brede fluitglazen.
-
Verdeel er gelijke porties bosvruchten en wat sap over.
-
Klop de room stijf en schep er voorzichtig de crème anglaise onder.
-
Verdeel de room over de glazen en zet minstens 4 u. in de koelkast.
-
Rasp intussen de chocolade.
-
Afwerking:
-
Versier net voor het opdienen met de geraspte chocolade.