- Bewaar

- Bewaar
Trifle van rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Mix 1/3 van het fruit. Voeg 20 g bloemsuiker toe (gebruik een kleine zeef als u een volledig gladde coulis wil).
-
Rasp de schil van de halve citroen (u hebt 1/2 koffi el. nodig). Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Voeg beide toe aan de coulis.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten.
-
Bereiding:
-
(15 min. + minstens 4 u. in de koelkast)
-
Voeg 60 g bloemsuiker toe aan de eidooiers. Klop op tot een dikke massa. Meng er het plantaardig alternatief voor plattekaas onder.
-
Klop het eiwit stijf en lepel voorzichtig onder de kaasmengeling.
-
Doop telkens 2 koekjes in de coulis en leg ze op de bodem van 6 glazen. Schep er 1/3 van de mengeling over en leg daarop een laagje fruit (hou nog enkele frambozen apart). Herhaal en eindig met een laagje kaasmengeling.
-
Rasp er de witte chocolade over en zet enkele frambozen rechtop in het glas. Zet minstens 4 u. in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Mix 1/3 van het fruit. Voeg 20 g bloemsuiker toe (gebruik een kleine zeef als u een volledig gladde coulis wil).
-
Rasp de schil van de halve citroen (u hebt 1/2 koffi el. nodig). Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. nodig).
-
Voeg beide toe aan de coulis.
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten.
-
Bereiding:
-
(15 min. + minstens 4 u. in de koelkast)
-
Voeg 60 g bloemsuiker toe aan de eidooiers. Klop op tot een dikke massa. Meng er het plantaardig alternatief voor plattekaas onder.
-
Klop het eiwit stijf en lepel voorzichtig onder de kaasmengeling.
-
Doop telkens 2 koekjes in de coulis en leg ze op de bodem van 6 glazen. Schep er 1/3 van de mengeling over en leg daarop een laagje fruit (hou nog enkele frambozen apart). Herhaal en eindig met een laagje kaasmengeling.
-
Rasp er de witte chocolade over en zet enkele frambozen rechtop in het glas. Zet minstens 4 u. in de koelkast.