In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Snij de ongeschilde appel in dunne schijfjes. Besprenkel met het citroensap. Snij de tomaat in schijfjes. Snij de ongeschilde komkommer in dunne schijfjes. Pluk de tuinkers.
Snij de korst van de kaas.
Besmeer de helft van het meergranenbrood met wat boter. Verdeel er enkele blaadjes ijsbergsla, de sneetjes kaas en de appelschijfjes over. Bedek met de rest van het meergranenbrood en snij in 2.
Besmeer de helft van het spekkelbrood met wat boter. Verdeel er de pandaworst, enkele blaadjes ijsbergsla en de tomaat over. Bedek met de rest van het spekkelbrood en snij in 2.
Besmeer de helft van het multispeltbrood met de currysalade. Beleg met de komkommer, de uitgelekte ananasstukjes en de tuinkers. Bedek met de rest van het multispeltbrood en snij in 2.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Snij de ongeschilde appel in dunne schijfjes. Besprenkel met het citroensap. Snij de tomaat in schijfjes. Snij de ongeschilde komkommer in dunne schijfjes. Pluk de tuinkers.
Snij de korst van de kaas.
Besmeer de helft van het meergranenbrood met wat boter. Verdeel er enkele blaadjes ijsbergsla, de sneetjes kaas en de appelschijfjes over. Bedek met de rest van het meergranenbrood en snij in 2.
Besmeer de helft van het spekkelbrood met wat boter. Verdeel er de pandaworst, enkele blaadjes ijsbergsla en de tomaat over. Bedek met de rest van het spekkelbrood en snij in 2.
Besmeer de helft van het multispeltbrood met de currysalade. Beleg met de komkommer, de uitgelekte ananasstukjes en de tuinkers. Bedek met de rest van het multispeltbrood en snij in 2.