- Bewaar

- Bewaar
Trio van bruschette
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pêcheresse Wijn Sicilia D.O.C. Grillo Bio - Inycon - Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.) - Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes van ± 2 cm. - Hak de pistachenoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Hak ook de walnootpitten grof. - Rits de blaadjes van de takjes munt en tijm. Snipper de munt fijn. - Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje. - Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes en besprenkel met het limoensap. - Snij de gele snoeptomaatjes en de halfgedroogde tomaten in 2. - Verkruimel de feta. - Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de uiteinden van de ciabatta's en snij elke ciabatta in 9 sneetjes. Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Bak 6 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes mango 3 min. Voeg de vloeibare honing toe en laat lichtjes karamelliseren.
-
Meng er de walnootpitten en de tijmblaadjes onder en kruid met zwarte peper. Verdeel over 6 sneetjes ciabatta en werk af met toefjes geitenkaas .
-
Meng de roomkaas met de vanillezaadjes. Verdeel over 6 sneetjes ciabatta samen met de munt, de pistachenoten en zwarte peper. Werk af met de takjes aalbessen.
-
Verdeel de plakjes avocado over 6 sneetjes ciabatta. Werk af met de gele en de halfgedroogde tomaten, de feta, de rucola en het maanzaad.
Bruschette met mango: Energie 220 kcal - Vetten 9,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,9 g - Koolhydraten 25,7 g (waarvan) suikers 10,8 g - Vezels 1,5 g - Eiwitten 6,2 g - Zout 0,6 g Bruschette met roomkaas: Energie 239 kcal - Vetten 15,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 8,3 g - Koolhydraten 17,9 g (waarvan) suikers 3,0 g - Vezels 1,3 g - Eiwitten 5,4 g - Zout 0,8 g Bruschette met avocado: Energie 189 kcal - Vetten 10,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,2 g - Koolhydraten 17,9 g (waarvan) suikers 2,5 g - Vezels 2,5 g - Eiwitten 4,6 g - Zout 0,6 g
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pêcheresse Wijn Sicilia D.O.C. Grillo Bio - Inycon - Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.) - Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes van ± 2 cm. - Hak de pistachenoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Hak ook de walnootpitten grof. - Rits de blaadjes van de takjes munt en tijm. Snipper de munt fijn. - Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje. - Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes en besprenkel met het limoensap. - Snij de gele snoeptomaatjes en de halfgedroogde tomaten in 2. - Verkruimel de feta. - Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de uiteinden van de ciabatta's en snij elke ciabatta in 9 sneetjes. Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Bak 6 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes mango 3 min. Voeg de vloeibare honing toe en laat lichtjes karamelliseren.
-
Meng er de walnootpitten en de tijmblaadjes onder en kruid met zwarte peper. Verdeel over 6 sneetjes ciabatta en werk af met toefjes geitenkaas .
-
Meng de roomkaas met de vanillezaadjes. Verdeel over 6 sneetjes ciabatta samen met de munt, de pistachenoten en zwarte peper. Werk af met de takjes aalbessen.
-
Verdeel de plakjes avocado over 6 sneetjes ciabatta. Werk af met de gele en de halfgedroogde tomaten, de feta, de rucola en het maanzaad.
Bruschette met mango: Energie 220 kcal - Vetten 9,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,9 g - Koolhydraten 25,7 g (waarvan) suikers 10,8 g - Vezels 1,5 g - Eiwitten 6,2 g - Zout 0,6 g Bruschette met roomkaas: Energie 239 kcal - Vetten 15,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 8,3 g - Koolhydraten 17,9 g (waarvan) suikers 3,0 g - Vezels 1,3 g - Eiwitten 5,4 g - Zout 0,8 g Bruschette met avocado: Energie 189 kcal - Vetten 10,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,2 g - Koolhydraten 17,9 g (waarvan) suikers 2,5 g - Vezels 2,5 g - Eiwitten 4,6 g - Zout 0,6 g
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pêcheresse Wijn Sicilia D.O.C. Grillo Bio - Inycon - Sicilia - Italië