- Bewaar

- Bewaar
Trio van pancakes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hou 4 pecannoten apart voor de afwerking en hak de rest fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of een glazen fles).
-
Bereiding:
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf.
-
Meng de bloem, het zout, de vanillesuiker en het bakpoeder in een mengkom. Roer er de helft van de melk onder.
-
Klop de eidooiers samen met de rest van de melk tot een glad mengsel en meng onder het bloemmengsel. Schep er de eiwitten voorzichtig onder.
-
Verdeel het beslag in 3 porties. Voeg aan 1 portie de fijngehakte pecannoten toe en aan een tweede portie 2 eetl. hagelslag. Aan de derde portie voegt u niets toe.
-
Smelt 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 pannenkoekjes (Ø 10 cm) van elke portie beslag. Voeg tussen de bakbeurten door extra boter toe.
-
Meng intussen de aardbeienconfituur met de Griekse yoghurt. Snij de banaan in fijne plakjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hou 4 pecannoten apart voor de afwerking en hak de rest fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of een glazen fles).
-
Bereiding:
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf.
-
Meng de bloem, het zout, de vanillesuiker en het bakpoeder in een mengkom. Roer er de helft van de melk onder.
-
Klop de eidooiers samen met de rest van de melk tot een glad mengsel en meng onder het bloemmengsel. Schep er de eiwitten voorzichtig onder.
-
Verdeel het beslag in 3 porties. Voeg aan 1 portie de fijngehakte pecannoten toe en aan een tweede portie 2 eetl. hagelslag. Aan de derde portie voegt u niets toe.
-
Smelt 1 koffiel. boter in een pan en bak 4 pannenkoekjes (Ø 10 cm) van elke portie beslag. Voeg tussen de bakbeurten door extra boter toe.
-
Meng intussen de aardbeienconfituur met de Griekse yoghurt. Snij de banaan in fijne plakjes.