- Bewaar

- Bewaar
Trio van rundvlees met krielaardappeltjes en groen slaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Château Gazin Rocquencourt A.O.P. Pessac-Léognan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 20 min. in de schil in lichtgezouten water.
-
Snipper intussen het bieslook fijn, snij de rode ui in ringen en snij de kappertjes fijn.
-
Giet de krielaardappelen af en snij ze in 2. Meng met de uiringen en de kappertjes. Maak een dressing met de witte balsamicoazijn, de honing, 3 eetl. olijfolie en zout. Doe over de aardappeltjes en zet koel weg.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met het limoensap en de fijngesnipperde bieslook. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak het vlees ± 2 min. aan elke kant op de barbecue (of langer naargelang uw smaak).
-
Schil intussen de avocado's. Verwijder de pit, snij ze in 2 en daarna in halve maantjes. Doe de slascheuten in een slakom en doe er de stukjes avocado bij. Doe er wat vinaigrette over en dien het slaatje onmiddellijk op met de krielaardappelen.
-
Snij elk stuk vlees in 4 en leg op elk bord 3 verschillende stukken vlees.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Gazin Rocquencourt A.O.P. Pessac-Léognan
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 20 min. in de schil in lichtgezouten water.
-
Snipper intussen het bieslook fijn, snij de rode ui in ringen en snij de kappertjes fijn.
-
Giet de krielaardappelen af en snij ze in 2. Meng met de uiringen en de kappertjes. Maak een dressing met de witte balsamicoazijn, de honing, 3 eetl. olijfolie en zout. Doe over de aardappeltjes en zet koel weg.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met het limoensap en de fijngesnipperde bieslook. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Bak het vlees ± 2 min. aan elke kant op de barbecue (of langer naargelang uw smaak).
-
Schil intussen de avocado's. Verwijder de pit, snij ze in 2 en daarna in halve maantjes. Doe de slascheuten in een slakom en doe er de stukjes avocado bij. Doe er wat vinaigrette over en dien het slaatje onmiddellijk op met de krielaardappelen.
-
Snij elk stuk vlees in 4 en leg op elk bord 3 verschillende stukken vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Gazin Rocquencourt A.O.P. Pessac-Léognan