Trio van sorbet met frambozencoulis en basilicum
- Bewaar

- Bewaar
Trio van sorbet met frambozencoulis en basilicum
10 min.
Dessert
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
114 kcal
Energie
477 kj
Vet
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
24 g
Suiker
23.5 g
Vezel
4.2 g
Eiwit
1 g
Zout
0 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
ontdooitijd + 10 min.
-
Laat de diepgevroren frambozen 5 min. oppervlakkig ontdooien. Doe in een hoge maatbeker en voeg de honing en 1 el water toe. Mix tot een gladde massa.
-
Verdeel de mangosorbet over 4 glazen en overgiet met de coulis.
-
Schep er eerst de limoensorbet en dan de passievruchtensorbet op. Werk af met blaadjes basilicum.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
ontdooitijd + 10 min.
-
Laat de diepgevroren frambozen 5 min. oppervlakkig ontdooien. Doe in een hoge maatbeker en voeg de honing en 1 el water toe. Mix tot een gladde massa.
-
Verdeel de mangosorbet over 4 glazen en overgiet met de coulis.
-
Schep er eerst de limoensorbet en dan de passievruchtensorbet op. Werk af met blaadjes basilicum.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
114 kcal
Energie
477 kj
Vet
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
24 g
Suiker
23.5 g
Vezel
4.2 g
Eiwit
1 g
Zout
0 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?