Trio van sorbet met frambozencoulis en basilicum
Trio van sorbet met frambozencoulis en basilicum

Trio van sorbet met frambozencoulis en basilicum

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 114 kcal
Energie 477 kj
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 24 g
Suiker 23.5 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 1 g
Zout 0 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 10 min.
  2. Laat de diepgevroren frambozen 5 min. oppervlakkig ontdooien. Doe in een hoge maatbeker en voeg de honing en 1 el water toe. Mix tot een gladde massa.

  3. Verdeel de mangosorbet over 4 glazen en overgiet met de coulis.

  4. Schep er eerst de limoensorbet en dan de passievruchtensorbet op. Werk af met blaadjes basilicum.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 10 min.
  2. Laat de diepgevroren frambozen 5 min. oppervlakkig ontdooien. Doe in een hoge maatbeker en voeg de honing en 1 el water toe. Mix tot een gladde massa.

  3. Verdeel de mangosorbet over 4 glazen en overgiet met de coulis.

  4. Schep er eerst de limoensorbet en dan de passievruchtensorbet op. Werk af met blaadjes basilicum.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 114 kcal
Energie 477 kj
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 24 g
Suiker 23.5 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 1 g
Zout 0 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal