- Bewaar

- Bewaar
Trio van vis met smeuïge prei
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren prei 5 min. Giet er de visbouillon bij en laat 5 min. stoven.
-
Meng de smeerkaas en de mosterd onder de prei en leg er de stukjes diepgevroren vis op. Laat 5 min. garen.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de prei en de vis over.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren prei 5 min. Giet er de visbouillon bij en laat 5 min. stoven.
-
Meng de smeerkaas en de mosterd onder de prei en leg er de stukjes diepgevroren vis op. Laat 5 min. garen.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de prei en de vis over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië