Trio van vis met smeuïge prei
Trio van vis met smeuïge prei

Trio van vis met smeuïge prei

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 611 kcal
Vet 11.7 g
Koolhydraat 78.3 g
Eiwit 45.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren prei 5 min. Giet er de visbouillon bij en laat 5 min. stoven.

  4. Meng de smeerkaas en de mosterd onder de prei en leg er de stukjes diepgevroren vis op. Laat 5 min. garen.

  5. Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de prei en de vis over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren prei 5 min. Giet er de visbouillon bij en laat 5 min. stoven.

  4. Meng de smeerkaas en de mosterd onder de prei en leg er de stukjes diepgevroren vis op. Laat 5 min. garen.

  5. Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de prei en de vis over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 611 kcal
Vet 11.7 g
Koolhydraat 78.3 g
Eiwit 45.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië

Bekijk het recept digitaal