Tropische fruitsalade
Tropische fruitsalade

Tropische fruitsalade

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 261 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 50.1 g
Eiwit 4.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij het vanillestokje in de lengte open en laat het samen met de wijn en het multivruchtensap 5 min. koken.

  2. Snij intussen de munt fijn en meng onder het fruit.

  3. Giet de warme drank met het vanillestokje over het fruit. Laat afkoelen en zet 12 u. in de koelkast.

  4. Verwijder het vanillestokje en verdeel het fruit en het sap over 4 kommetjes. Serveer met vanille-ijs.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij het vanillestokje in de lengte open en laat het samen met de wijn en het multivruchtensap 5 min. koken.

  2. Snij intussen de munt fijn en meng onder het fruit.

  3. Giet de warme drank met het vanillestokje over het fruit. Laat afkoelen en zet 12 u. in de koelkast.

  4. Verwijder het vanillestokje en verdeel het fruit en het sap over 4 kommetjes. Serveer met vanille-ijs.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 261 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 50.1 g
Eiwit 4.3 g

Bekijk het recept digitaal