- Bewaar

- Bewaar
Turks brood met kip kebab
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea ‘Cuvée Spéciale’ Agiorgitiko P.D.O. Nemea – Griekenland Bier Estaminet Refined Lager Pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de broden af in een voorverwarmde oven op 180 °C (baktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de rode ui en de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip ± 5 min.
-
Snij de broden doormidden en verdeel de kip over de onderste helft. Beleg met de sla, de wittekool, de rode ui en de tomaten. Werk af met de pitasaus. Bedek met de bovenste helft en snij in 2.
Ook lekker uit het vuistje
Eet je graag uit het vuistje? Serveer de stukken brood dan met een servet.
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea ‘Cuvée Spéciale’ Agiorgitiko P.D.O. Nemea – Griekenland Bier Estaminet Refined Lager Pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de broden af in een voorverwarmde oven op 180 °C (baktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de rode ui en de tomaten in dunne schijfjes.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip ± 5 min.
-
Snij de broden doormidden en verdeel de kip over de onderste helft. Beleg met de sla, de wittekool, de rode ui en de tomaten. Werk af met de pitasaus. Bedek met de bovenste helft en snij in 2.
Ook lekker uit het vuistje
Eet je graag uit het vuistje? Serveer de stukken brood dan met een servet.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea ‘Cuvée Spéciale’ Agiorgitiko P.D.O. Nemea – Griekenland Bier Estaminet Refined Lager Pils