- Bewaar

- Bewaar
Turks broodje met roomkaas en courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de Turkse broodjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de courgette in slierten met een dunschiller. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de courgetteslierten 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de roomkaas over de broodjes. Schik er de courgette, de pijnboompitten en de rucola over.
Extra variatie in je brooddoos
Geef wat appelchips, radijzen en blauwe pruimen mee in de brooddoos.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bak de Turkse broodjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de courgette in slierten met een dunschiller. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de courgetteslierten 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de roomkaas over de broodjes. Schik er de courgette, de pijnboompitten en de rucola over.
Extra variatie in je brooddoos
Geef wat appelchips, radijzen en blauwe pruimen mee in de brooddoos.