Turkse rauwkostsalade (salata)
- Bewaar

- Bewaar
Turkse rauwkostsalade (salata)
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
100 kcal
Vet
7.5 g
Koolhydraat
5.3 g
Eiwit
2.9 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de komkommers en snij in kleine blokjes.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Meng de groenten en de platte peterselie in een mengkom. Werk af met het citroensap, de olijfolie en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de komkommers en snij in kleine blokjes.
-
Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Meng de groenten en de platte peterselie in een mengkom. Werk af met het citroensap, de olijfolie en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
100 kcal
Vet
7.5 g
Koolhydraat
5.3 g
Eiwit
2.9 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?