Turkse rauwkostsalade (salata)
Turkse rauwkostsalade (salata)

Turkse rauwkostsalade (salata)

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de komkommers en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de tomaten in kleine blokjes.

  5. Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.

  6. Pers de citroen.

  7. Bereiding:
  8. Meng de groenten en de platte peterselie in een mengkom. Werk af met het citroensap, de olijfolie en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de komkommers en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de tomaten in kleine blokjes.

  5. Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.

  6. Pers de citroen.

  7. Bereiding:
  8. Meng de groenten en de platte peterselie in een mengkom. Werk af met het citroensap, de olijfolie en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 2.9 g

Bekijk het recept digitaal