- Bewaar

- Bewaar
Uiensoep met appelen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Schil de aardappelen en de appelen en snij samen met de uien in grove stukken.
-
Hou een deel van de appelstukken apart voor de afwerking en snij in kleinere blokjes.
-
Smelt de helft van de boter in een kookpot en bak de uien glazig. Voeg de grove stukken appel en aardappel toe. Overgiet met het water, verkruimel er de bouillonblokjes over en laat 15 min. koken.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een pan en bak de kleine appelblokjes 2 à 3 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de gebakken appelblokjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Schil de aardappelen en de appelen en snij samen met de uien in grove stukken.
-
Hou een deel van de appelstukken apart voor de afwerking en snij in kleinere blokjes.
-
Smelt de helft van de boter in een kookpot en bak de uien glazig. Voeg de grove stukken appel en aardappel toe. Overgiet met het water, verkruimel er de bouillonblokjes over en laat 15 min. koken.
-
Smelt intussen de rest van de boter in een pan en bak de kleine appelblokjes 2 à 3 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de gebakken appelblokjes.