- Bewaar

- Bewaar
Vanille-ijs met rode vruchten en advocaat
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Lepel de suiker over de diepgevroren bosvruchten en laat ± 4 min. ontdooien op de ontdooistand in de microgolfoven. Schep regelmatig om.
-
Rooster intussen de amandelschilfers kort in de wok of in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Bereiding:
-
Doe de advocaat in een ijscoupe.
-
Schep er 2 bolletjes vanilleroomijs op en duw lichtjes aan.
-
Lepel de bosvruchtensaus over het ijs en werk af met de geroosterde amandelschilfers.
Variant Vervang het vanilleroomijs door chocoladeroomijs en de bosvruchten door frambozen: een klassieker!
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Lepel de suiker over de diepgevroren bosvruchten en laat ± 4 min. ontdooien op de ontdooistand in de microgolfoven. Schep regelmatig om.
-
Rooster intussen de amandelschilfers kort in de wok of in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Bereiding:
-
Doe de advocaat in een ijscoupe.
-
Schep er 2 bolletjes vanilleroomijs op en duw lichtjes aan.
-
Lepel de bosvruchtensaus over het ijs en werk af met de geroosterde amandelschilfers.
Variant Vervang het vanilleroomijs door chocoladeroomijs en de bosvruchten door frambozen: een klassieker!