- Bewaar

- Bewaar
Varkensbrazade met zuiders pastaslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn en snij de olijven in ringen.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes 10 min. Roer er de olijven, de appelkappertjes zonder steeltje, de gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes onder.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensbrazades ± 5 min. aan elke kant.
-
Meng alles onder de afgekoelde Griekse pasta en breng op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout. Serveer de pastasalade met de brazades en de slamix.
Zin in barbecue?
Bak de varkensbrazades 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn en snij de olijven in ringen.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes 10 min. Roer er de olijven, de appelkappertjes zonder steeltje, de gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes onder.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensbrazades ± 5 min. aan elke kant.
-
Meng alles onder de afgekoelde Griekse pasta en breng op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout. Serveer de pastasalade met de brazades en de slamix.
Zin in barbecue?
Bak de varkensbrazades 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier