Varkensbrazade met zuiders pastaslaatje
Varkensbrazade met zuiders pastaslaatje

Varkensbrazade met zuiders pastaslaatje

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2653 kj
Energie 634 kcal
Vet 21.4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 63.9 g
Suiker 11 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 42.8 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn en snij de olijven in ringen.

  4. Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes 10 min. Roer er de olijven, de appelkappertjes zonder steeltje, de gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes onder.

  5. Verhit 1/4 van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensbrazades ± 5 min. aan elke kant.

  6. Meng alles onder de afgekoelde Griekse pasta en breng op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout. Serveer de pastasalade met de brazades en de slamix.

Tip
Zin in barbecue?

Bak de varkensbrazades 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  3. Snipper intussen de lente-uitjes en het knoflook fijn en snij de olijven in ringen.

  4. Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes, het knoflook en de diepgevroren paprikareepjes 10 min. Roer er de olijven, de appelkappertjes zonder steeltje, de gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes onder.

  5. Verhit 1/4 van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensbrazades ± 5 min. aan elke kant.

  6. Meng alles onder de afgekoelde Griekse pasta en breng op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout. Serveer de pastasalade met de brazades en de slamix.

Tip
Zin in barbecue?

Bak de varkensbrazades 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2653 kj
Energie 634 kcal
Vet 21.4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 63.9 g
Suiker 11 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 42.8 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Sarmentelles 'Vieilles Vignes' A.O.P. Beaujolais Villages Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier

Bekijk het recept digitaal