- Bewaar

- Bewaar
Varkensbrochette met lauw pastaslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve, Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Argento Chardonnay Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in hapklare stukken (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de appel in 8 stukken.
-
Snij 3/4 van het groene loof van het bosje lente-ui. Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Spoel de kappertjes af.
-
Snij een halve venkel in brede reepjes en laat enkele min. koken (afhankelijk van hoe krokant u de groente wil) in lichtgezouten water. Snij de andere halve venkel in fijne reepjes.
-
Maak in elk stukje vlees een inkeping en stop er een halve abrikoos in.
-
Neem grote brochettepennen en rijg er afwisselend vlees, voorgekookte venkel, broccoli, lente-uitjes en appel op. Besmeer lichtjes met pikante olijfolie.
-
Meng de dressing met de wittewijnazijn en de kappertjes en kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Bak de brochettes 20 à 30 min. op de (tafel)grill of barbecue op een matig vuur.
-
Kook intussen de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water, zodat de pasta lauw wordt. Meng er de groenten en de dressing onder.
-
Afwerking:
-
Dien de varkensbrochettes onmiddellijk op met het lauwe pastaslaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve, Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Argento Chardonnay Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in hapklare stukken (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de appel in 8 stukken.
-
Snij 3/4 van het groene loof van het bosje lente-ui. Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Spoel de kappertjes af.
-
Snij een halve venkel in brede reepjes en laat enkele min. koken (afhankelijk van hoe krokant u de groente wil) in lichtgezouten water. Snij de andere halve venkel in fijne reepjes.
-
Maak in elk stukje vlees een inkeping en stop er een halve abrikoos in.
-
Neem grote brochettepennen en rijg er afwisselend vlees, voorgekookte venkel, broccoli, lente-uitjes en appel op. Besmeer lichtjes met pikante olijfolie.
-
Meng de dressing met de wittewijnazijn en de kappertjes en kruid met zwarte peper.
-
Bereiding:
-
Bak de brochettes 20 à 30 min. op de (tafel)grill of barbecue op een matig vuur.
-
Kook intussen de pasta gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water, zodat de pasta lauw wordt. Meng er de groenten en de dressing onder.
-
Afwerking:
-
Dien de varkensbrochettes onmiddellijk op met het lauwe pastaslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve, Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Argento Chardonnay Argentinië