Varkenshaasje met champignons in geitenkaasroom
Varkenshaasje met champignons in geitenkaasroom

Varkenshaasje met champignons in geitenkaasroom

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 789 kcal
Vet 29.3 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraat 74.5 g
Suiker 5.2 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 53.7 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof. - Snipper intussen de rode ui en de peterselie fijn. Hak de rucola grof. - Snij de champignons in 4. - Rasp de pecorino.

  3. Bereiding:
  4. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Bak nog 10 min.

  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de peterselie onder.

  7. Roer de geitenkaas en de room onder de champignons. Meng samen met de rucola onder de tagliatelle.

  8. Afwerking:
  9. Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de tagliatelle bij. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en de pecorino.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.) - Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof. - Snipper intussen de rode ui en de peterselie fijn. Hak de rucola grof. - Snij de champignons in 4. - Rasp de pecorino.

  3. Bereiding:
  4. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Bak nog 10 min.

  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de peterselie onder.

  7. Roer de geitenkaas en de room onder de champignons. Meng samen met de rucola onder de tagliatelle.

  8. Afwerking:
  9. Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de tagliatelle bij. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en de pecorino.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 789 kcal
Vet 29.3 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraat 74.5 g
Suiker 5.2 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 53.7 g
Zout 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier PALM de keuze van biersommelier Jo "De geroosterde smaken van dit gerecht herken je ook in het bier met zijn aroma's van licht gebrande mout. Door de karameltoetsen smaakt de geitenkaas nog beter af."

Bekijk het recept digitaal