- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met champignons in geitenkaasroom
Onze drankensuggesties
Bier PALM de keuze van biersommelier Jo "De geroosterde smaken van dit gerecht herken je ook in het bier met zijn aroma's van licht gebrande mout. Door de karameltoetsen smaakt de geitenkaas nog beter af."
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof. - Snipper intussen de rode ui en de peterselie fijn. Hak de rucola grof. - Snij de champignons in 4. - Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Bak nog 10 min.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de peterselie onder.
-
Roer de geitenkaas en de room onder de champignons. Meng samen met de rucola onder de tagliatelle.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de tagliatelle bij. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en de pecorino.
Onze drankensuggesties
Bier PALM de keuze van biersommelier Jo "De geroosterde smaken van dit gerecht herken je ook in het bier met zijn aroma's van licht gebrande mout. Door de karameltoetsen smaakt de geitenkaas nog beter af."
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof. - Snipper intussen de rode ui en de peterselie fijn. Hak de rucola grof. - Snij de champignons in 4. - Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Bak nog 10 min.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de peterselie onder.
-
Roer de geitenkaas en de room onder de champignons. Meng samen met de rucola onder de tagliatelle.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en geef er de tagliatelle bij. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en de pecorino.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier PALM de keuze van biersommelier Jo "De geroosterde smaken van dit gerecht herken je ook in het bier met zijn aroma's van licht gebrande mout. Door de karameltoetsen smaakt de geitenkaas nog beter af."