- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met gebakken champignons, spek en zongedroogde tomaten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Alma Cersius Gardian `Grande Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een ovenbestendige pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de ui, de champignons en de spekblokjes 4 à 5 min. Kruid met peper.
-
Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).
-
Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe aan de champignons en kruid met het bieslook.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de puree en de champignons.
Pijnboompitten, orginieel in uw patisserie! "Probeer deze marsepeinkoekjes met pijnboompitten: mix 100 g pijnboompitten met 100 g bloemsuiker, 1 zakje vanillesuiker en 70 g marsepein tot een korrelige massa. Meng er 1 geklopt ei, 70 g boter en 1/2 koffiel. bakpoeder onder. Vorm met uw handen bolletjes (Ø 2 cm) van het deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes vebochtigt). Rol de bolletjes door 100 g pijnboompitten. Verdeel de bolletjes over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen op een taartrooster." "Voeg pijnboompitten toe aan uw salade voor een knapperige toets, of gebruik ze als garnering voor uw soep. Bak ze goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zo hebben ze nog meer smaak."
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Alma Cersius Gardian `Grande Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een ovenbestendige pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de ui, de champignons en de spekblokjes 4 à 5 min. Kruid met peper.
-
Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).
-
Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe aan de champignons en kruid met het bieslook.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de puree en de champignons.
Pijnboompitten, orginieel in uw patisserie! "Probeer deze marsepeinkoekjes met pijnboompitten: mix 100 g pijnboompitten met 100 g bloemsuiker, 1 zakje vanillesuiker en 70 g marsepein tot een korrelige massa. Meng er 1 geklopt ei, 70 g boter en 1/2 koffiel. bakpoeder onder. Vorm met uw handen bolletjes (Ø 2 cm) van het deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes vebochtigt). Rol de bolletjes door 100 g pijnboompitten. Verdeel de bolletjes over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen op een taartrooster." "Voeg pijnboompitten toe aan uw salade voor een knapperige toets, of gebruik ze als garnering voor uw soep. Bak ze goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zo hebben ze nog meer smaak."
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Alma Cersius Gardian `Grande Réserve' Cabernet-Merlot I.G.P. Coteaux de Béziers