- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met gestoofde rammenas met wortel
Onze drankensuggesties
Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de rammenas en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Strijk er de mosterd over en laat afgedekt ± 20 min. garen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook ± 1 min. Voeg de rammeneas- en de wortelblokjes toe kruid met de tijm, peper en zout. Overgiet met 1 dl water en laat ± 15 min. sudderen.
-
Smelt nog 1 eetl. boter in de pan van het vlees en bak de krieltjes nog 2 à 3 min. mee. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Serveer samen met de rammenas- en wortelblokjes en de gebakken krieltjes.
Onze drankensuggesties
Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de rammenas en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Strijk er de mosterd over en laat afgedekt ± 20 min. garen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook ± 1 min. Voeg de rammeneas- en de wortelblokjes toe kruid met de tijm, peper en zout. Overgiet met 1 dl water en laat ± 15 min. sudderen.
-
Smelt nog 1 eetl. boter in de pan van het vlees en bak de krieltjes nog 2 à 3 min. mee. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Serveer samen met de rammenas- en wortelblokjes en de gebakken krieltjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië